Lose Control op 22 november - Het feest voor jongeren van 12 tot 16 jaar in Bergen op Zoom!

Op vrijdag 22 november vindt de eerste editie van Lose Control plaats in Gebouw-T. Dit interactieve en non-alcoholisch feest is ontstaan uit initiatief van Gebouw-T en Lose Control Breda. Tijdens dit feest kunnen jongeren van 12 tot en met 16 jaar op een veilige manier kennis maken met het uitgaansleven.

Na  een gigantisch succes in Mezz in Breda is het nu de beurt aan Bergen op Zoom. Deze eerste editie wordt beloond met een geweldige line-up. De headliner van de avond is Sascha Visser, bekend van TMF, zijn rollen in Kees & Co en Oppassen! en zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2011. Sascha houdt zich echter niet alleen bezig met televisie, als DJ heeft hij al op verschillende plekken in de wereld opgetreden.

 

Naast Sascha Visser staan ook Tommy Walker en Kevin Dray achter de decks. Kevin Dray is een groot talent uit Bergen op Zoom en is op dit moment bezig aan een album met Roxeanne Hazes. Tommy Walker komt uit Breda en is al ontdekt door DJ’s als Tiësto en Hardwell

 

Lose Control is tevens op zoek naar nieuw DJ talent. Drie jongeren uit de regio Bergen op Zoom krijgen tijdens het gedeelte ‘Talent hour’ de kans het podium te delen met Sascha Visser, Tommy Walker en Kevin Dray. DJ’s kunnen hiervoor in aanmerking komen door een eigen mixtape op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mogelijk tot 10 oktober).