Eigenzinnige pop-folk in CKB Theaterzaal - Zazi op zaterdag 1 juni

Zazí is een muzikaal drietal met een verscheidenheid aan stemmen en instrumenten. Met een afwisselend repertoire in verschillende talen veroveren de dames langzaam de wereld met hun optredens. Afgelopen 3 april waren ze te zien in DWDD en op 31 mei verschijnt het debuutalbum Siren Song. Op zaterdag 1 juni staat Zazí met haar eerste theaterprogramma Zazí Speelt in de CKB Theater zaal te Bergen op Zoom. Er zijn nog plaatsen vrij. Meer info en kaartverkoop via  www.demaagd.nl.


Wereldreis
Zazí bestaat uit Dafne Holtland (zang, piano, ukelele, gitaar), Margriet Planting (zang, cello, mandoline, ukelele-bas) en Sabien Bosselaar (zang, accordeon, piano, percussie). De talentvolle dames ontmoetten elkaar in Parijs en kwamen er al snel achter dat ze dezelfde passie voor muziek hebben. Ze ontwikkelden een eigen stijl, staken bestaande liedjes in een nieuw jasje en dit vulden ze later aan met eigen werk. Samen hebben ze al de hele wereld over gereisd en dit hoor je terug in Zazí Speelt. In de voorstelling komen o.a. Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en Spaanse songs voorbij.

Een imponerend CV
Het eigenzinnige trio heeft de afgelopen tijd flink wat podium ervaring op gedaan. Op het indrukwekkende CV staan optredens in binnen- en buitenland. Zazí trad op voor de toen-nog-koningin Beatrix, verzorgde het voorprogramma van de Noorse groep Katzenjammer en was de muzikale omlijsting voor verschillende grote modeshows in Duitsland. De drie Amsterdamse nachtegaaltjes werden zelfs persoonlijk uitgenodigd door één van de oprichters van Cirque du Soleil om in Canada te spelen. Ook deden ze vier tournees langs de westkust van de Verenigde Staten, waar ze o.a. optraden op het DjangoFest NorthWest en het Joshua Tree Festival.

Debuutalbum
Na zomerhit Turn Me On, die vorig jaar maandenlang op de radio te horen was, komt op 31 mei het eerste album van Zazí uit: Siren Song. Het biedt een mix aan stijlen en bevat liedjes in allerlei talen. Porqué Te Vás, bekend uit de Spaanse film Cría Cuervos en Ride Ranke, een Noorse bewerking van klassieker Cats in the Cradle, zijn enkele van de parels die voorkomen op het prachtige debuutalbum.

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl