Sprookjesfeest in De Maagd op 2 juni
Maud Mulder wordt Doornroosje in de vijfde sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment. In De Maagd te Bergen op Zoom wordt dit zondagmiddag 2 juni een groot sprookjesfeest voor iedereen vanaf 4 jaar. Vanaf 14.00 uur spelen CKB cursisten Efteling-liedjes op de harp en kunnen als sprookjesfiguur verklede kinderen zich melden bij de toverbalie om kans te maken op de sprookjesprijs. De musical begint om 14:30 uur. Na afloop komen de sterren naar de foyer. Meer info op www.demaagd.nl

Doornroosje De Musical
Iedereen kent het verhaal van Doornroosje, maar hoe zat het ook alweer precies? Een koning en koningin krijgen een dochter die ze Doornroosje noemen. Ze nodigen het hele land uit voor het feest ter ere van haar geboorte, maar vergeten twee tovenaars. Die komen toch opdagen en spreken een vloek uit over het prinsesje. Door de vloek zal zij zich voor haar 21e verjaardag prikken aan het spinnewiel en voor 100 jaar slapen. De vloek kan pas verbroken worden als Doornroosje wakker wordt gekust door haar droomprins.
In deze familiemusical voor jong en oud spelen naast Maud Mulder o.a. Daniël van Schaick (Prins Wijnand), Koen Iking (Koning) en Marisa van der Meer (Koningin). Zij hebben allen eerder meegewerkt aan producties van Van Hoorne Entertainment.

Maud Mulder
De hoofdrol in dit sprookjesverhaal is voor Maud Mulder. Zij werd in 2003 bekend toen ze auditie deed voor Idols. Toen zij als tweede eindigde in deze talentenjacht kreeg Maud direct een platencontract aangeboden. Ze trad na die tijd veel op als zangeres en één van de hoogtepunten was haar bijdrage aan vier concerten van René Froger in de Amsterdam Arena. Met haar eerste single “Zoals je naar mij kijkt”, tevens de titelsong voor de speelfilm Floris, behaalde Mulder de derde plaats in de Nederlandse Top 40.
In 2006 nam de zangeres deel aan het Nationaal Songfestival. Ze werd laatste en verloor als gevolg hiervan haar platencontract bij BMG. Sinds 2008 richt Maud zich vooral op haar musicalcarrière. Ze was te zien in o.a. Roodkapje, De Gelaarsde Kat en Thomas de Locomotief.

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl