Interessante tijden met Alex Agnew - 1 juni 

Alex Agnew is avond aan avond uitverkocht in België. De Antwerpenaar steekt nu de grens over met zijn vijfde en voorlopig laatste solovoorstelling.  In Interesting Times geeft hij zijn kijk op de maatschappij en maakt hij korte metten met het Big Brother-gevoel. De rasverteller noemde zijn show naar een oude, Chinese onheilsvloek: “May you live in interesting times”. Op zaterdag 1 juni komt Alex Agnew naar De Maagd te Bergen op Zoom. Er zijn nog plaatsen vrij. Meer info op www.demaagd.nl

Interesting Times: ‘hoogst grappige provocatie’
In Interesting Times deelt Agnew op humoristische wijze zijn ergernis over het Big Brother-gevoel dat ons omringt, de overheid die bepaalt wat goed of slecht is voor ons en mediawatchers die ons bepaalde richtingen op sturen. Ook over het nietszeggende van Facebook en het leedvermaak op Youtube verkondigt hij uitgebreid zijn mening.
De Vlaamse media over Interesting Times:
"Alex Agnew zit na vijf volle Sportpaleizen op het toppunt van zijn roem, maar hij doet geen enkele moeite om zijn publiek te behagen, laat staan om nieuwe fans bij te winnen. ...deze man moét zeggen wat er op zijn lever ligt, wat hem bezwaart in de wereld. Dat is de taak die hij zich als stand-up comedian gesteld heeft, en hij wil daarin ook geen enkel compromis sluiten. ... een intelligente en hoogst grappige provocatie waar alleen de beste comedian van het land mee weg kan komen." (KM) (De Standaard 18-2-12 *****)

Laatste show Alex Agnew?
Alex Agnew werd bekend toen hij in 2003 als eerste Belg op het Leids Cabaret Festival zowel de jury- als de publieksprijs won. In 2006 ging de eerste avondvullende soloshow van Agnew in première, KA-BOOM! Een jaar later startte zijn nieuwe theatershow Morimos Solamente en coachte hij comedian Xander de Rycke voor het Vlaamse tv-programma Comedy Casino Cup. Andere succesvolle solovoorstellingen van Agnew waren More Human Than Human en Larger Than Life. De Antwerpenaar zal zijn voorlopig laatste solovoorstelling, onder de naam Interesting Times: The Legend Ends, geven in het Sportpaleis in Antwerpen, waar hij al vijf keer voor een uitverkochte show zorgde. In september 2012 kondigde Agnew aan om voor langere tijd te stoppen met comedy om zich te focussen op zijn muzikale carrière. Naast stand-up comedian is hij namelijk ook zanger. Hij is frontman van de metalband Diablo Blvd.

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl