Bobo in De Maagd op 15 mei

Heel Nederland maakte kennis met de vrolijke snuffelsnuit toen in 1968 voor het eerst het Bobo tijdschrift uitkwam. Na de populariteit van dit maandblad zijn de avonturen van Bobo  sinds 2011 ook te zien op televisie. En nu heeft het konijn eindelijk zijn eigen theatershow (van Studio 100) waarin alle kinderen vanaf vier jaar hem en zijn vriendjes kunnen ontmoeten. Op woensdag 15 mei 15:00 uur komt ‘Bobo gaat kamperen’ naar De Maagd te Bergen op Zoom. Er zijn nog plaatsen vrij. Meer info op www.demaagd.nl

Kampeerwedstrijd
Bobo is een echte speurneus, die steeds nieuwe dingen ontdekt. De meeste avonturen beleeft hij samen met zijn beste vriend Tjerk en zijn zusje Krabbel. In de voorstelling doen Bobo en Tjerk mee aan een kampeerwedstrijd en willen allebei graag de grote beker winnen. Maar als ze diep in het bos zijn, blijkt dat ze hun tenten naast elkaar hebben gezet, zonder dat ze het zelf doorhebben. Nu begint de wedstrijd pas echt. Wie van de twee vrienden zal de kampeerwedstrijd winnen? Of zullen ze erachter komen dat je samen veel meer kunt bereiken dan alleen?
In deze interactieve theatershow van Studio 100 mogen de kinderen hun helden helpen om problemen op te lossen en opdrachten uit te voeren. En natuurlijk wordt er ook meegezongen en gedanst bij al hun favoriete Boboliedjes.

Pannenkoekenarrangement
Bij deze voorstelling kan het hele gezin pannenkoeken eten in De Maagd. Het pannenkoekenarrangement kan online bij de voorstelling worden geboekt, of vooraf via de Theaterkassa, 0164 280555.

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl