Reggae band Beef laat publiek dansen in Gebouw T op 17 mei

Het is een paar jaar stil geweest rond de populaire reggae band Beef. De mannen hadden behoefte aan een sabbatical. Maar inmiddels is de band weer helemaal terug om met hun zonnige reggae het publiek aan het dansen te krijgen. Op vrijdag 17 mei staat de band in Gebouw-T Bergen op Zoom.

Beef begon in 1999. Bij het uitkomen van het eerste studioalbum in 1999, ‘Flexodus’, had Beef reeds indruk gemaakt met haar live optredens, vooral vanwege de energie die Beef op het podium teweeg brengt. Met de eerste single ‘Late Night Sessions’ verwierf Beef via radio en televisie nationale bekendheid. In 2002 wint Beef de Zilveren Harp voor hun contributie aan de Nederlandse Pop Cultuur.

Beef maakt een dansbare mix van rock naar reggae en van rocksteady naar ska. Bekendste hits zijn naast ‘Late Night Sessions’, ‘Alice’, ‘Beef Are Gonna Wreck It’ en de Krezip-cover ‘I Would Stay’. Na een pauze van drie jaar dook Beef vorig jaar ineens weer op bij het Zwarte Cross Festival, waar een clubtour op volgde.

Voor en na het optreden zorgt DJ Ivory voor fijne dansbare muziek. Tickets voor het optreden van Beef kosten €15,- en zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom) en De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom)