Voice Male brengt ode aan muzikale heldinnen op 16 mei in De Maagd

De getalenteerde heren van Voice Male hebben iets met vrouwen. Daarom brengen ze in hun nieuwe theaterprogramma Ladies First in zesstemmige harmonie een ode aan Madonna, Anouk en meer favoriete zangeressen. De Vlaamse vocalisten/entertainers waren eerder te gast bij o.a. DWDD en Paul de Leeuw. Op donderdag 16 mei komt Voice Male naar De Maagd te Bergen op Zoom. Er zijn nog plaatsen vrij. Meer info op www.demaagd.nl.

 

Ladies First
Ladies First is een show voor vrouwen en mannen. Met Ladies bedoelen de zangers van Voice Male hun vrouwelijke idolen. Nummers die door hun heldinnen geschreven of vertolkt werden steken ze in een a capellajurkje. Van Madonna tot Nina Simone en van Luv’ tot Anouk; ze passeren allemaal de revue, op een chaise longue van zesstemmige harmonie. De show staat garant voor een avondlang emotie, gezelligheid, swing, sfeer, met o.a. de onvermijdelijke blondjesgrap.


Voice Male
Voice Male is een Vlaamse a capella-groep die ontstaan is vanuit het Antwerps Kathedraalkoor. Na hun deelname aan de voorselectie voor Eurosong (de Vlaamse voorronde voor het Eurovisiesongfestival) kregen de heren meer bekendheid. Een jaar later werd de groep het “huisorkest” van het tv-programma De Grote Prijs Bart Peeters. De populariteit van het a capella genre in Vlaanderen steeg naarmate Voice Male steeds vaker op televisie en concertpodia verscheen. Een duet met de Turkse popdiva Sertab Erener, de winnares van het Eurovisiesongfestival 2003, bezorgde de groep drie maanden lang de eerste plaats in de Turkse hitlijsten. Voice Male bestaat uit Jo Annemans, Jean-Pierre Bodson, Jan Coesemans, Tijl Corremans, Harald Van Beeck en Jan Vannot
.

 

Interview
Op www.demaagd.nl kan iedereen een filmpje zien waarin Voice Male een interview geeft en wat nummers uit Ladies First laat horen. De show is voor vrouwen en mannen.

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl