Je zult maar een vijftienjarig jubileum bereiken, en dan zin hebben in een leuk feestje. En dan natuurlijk wel eentje dat helemaal naar jouw eigen smaak is. En als je dan Carla en Marijn heet dan weet je dat het met muziek gepaard moet gaan; véél muziek.

Niets minder dan het Wilhelminaveld is gereserveerd voor het feestje van Café ’t Slik dat zijn vijftienjarig bestaan viert op zondag 3 juni. En al vanaf 15:00 uur kan iedereen die Carla en Marijn een warm hart toedraagt, en iedereen die van een goed stuk muziek houdt, terecht voor een te gekke dag. Het zal duren tot 20:00 uur, en daarna kunnen de liefhebbers nog nafeesten in ’t Slik zelf. Al 15 jaar geleden was het duidelijk welke koers Carla en Marijn wilden varen. Het moest muziek worden, veel muziek, en in allerlei soorten en maten. Al snel wist de regio Bergen op Zoom dat de zaterdag voorbestemd was voor doldwaze karaoke avonden. Het was een geweldige ervaring om zelf live je favoriete muziek te kunnen zingen. Menig vrijgezellenavond had een stop bij ’t Slik ingelast om met z’n allen lekker mee te kunnen zingen. Maar al snel werd de muziekformule verder uitgerold. Menig bandje wist de weg te vinden naar de Steenbergse straat. Het publiek werd steeds vaker verwend met verrassend hoogstaande kwaliteitsbandjes. Het duurde niet lang of de uitbating van Carla en Marijn was tot in de verre omtrek bekend als ‘The Place to Be’ als het ging om live muziek. Leuke bijkomstigheid was natuurlijk dat het er altijd stikgezellig was. Veel jeugdig talent heeft zijn eerste optreden bij ’t Slik gehouden, want juist Marijn en Carla gunden hen de kans om zich te ontplooien. Ook met Vastenavend is er het nodige te doen, zoals we ook het inmiddels befaamde Slik en Leut Tejater hebben leren kennen. Zo waren ze ook de eerste die reageerden op de opkomst van de donderdagavonden op het Wilhelminaveld. De optredens na afloop in ’t Slik zijn zeer geliefd en trekken veel volk. De verbouwing kwam het café ten goede; veel meer ruimte en het geheel ademt maar één ding uit: MUZIEK! In de loop van die 15 jaren zijn er veel bandjes over de vloer geweest. En niet de minste want Marijn en Carla werken aan een gedegen programmering waar jeugdig talent wordt afgewisseld met professionele muzikanten. Daarbij wordt ook niet geschroomd om de nodige buitenlandse acts binnen te halen. Kortom, Café ’t Slik is absoluut een verrijking voor Bergen op Zoom en omgeving. Een plaats waar de liefhebber van goede muziek altijd terecht kan. En met de intrede van buurcafé De Schorre wordt het effect alleen maar groter. Dus Ja, dan mag je je eigen feestje best op het Wilhelminaveld vieren, met veel live muziek dus. Alle liefhebbers, zondag 3 juni vanaf 15:00 uur, wees erbij!

Om nog een keer van 15 jaar Carla en Marijn te genieten....... heb je even de tijd voor een paar foto's. Nou ja,  ....véél foto's dan.