Eigenlijk reden we naar Seppe, ofwel Breda Airport zoals het nu heet.

Er zou een evenement zijn met oude vliegtuigen, open museum en oude automobielen en dus wilden mijn broer Henk en ik daar graag een kijkje gaan nemen. Eenmaal daar aangekomen was het hartstikke druk en was er geen parkeerplaatsje meer te bekennen. Dat betekende een kilometerslange wandeling. Henk keek mij zo eens aan: 'Dat gaat hem niet worden zeker?' Ik schudde het hppfd, nee dat werd niks zo. Maar dan kreeg ik een idee: 'Wat als we eens naar het Bierreclame Museum rijden? Jij hebt het er altijd over en we zijn toch vlakbij Breda?  Henk was een frequente bezoeker van dit plekje en had het er lang over dat ik eens mee moest gaan. Dus dirigeerde hij me naar het juiste adres.

Je kan deze plek niet voorbijrijden, al van verre schreeuwt het pand dat er iets bijzonders te zien is. En dat klopt ook, vanaf de eerste stap in dit pand wordt je opgezogen in een kakofonie van borden, afbeeldingen, plekjes tot aan een "biergarten"toe. Dit is een plek die je beslist bezocht moet hebben. Enne.... er is nog een lekker pilske te krijgen ook, of een andere versnapering. Het Bierreclame Museum te Breda, het is beslist een plek waar ik nog eens een kijkje ga nemen.

Voor alle informatie:

Zondagen zijn we altijd geopend vanaf 11 uur tot max 1.30 uur (am). Op andere dagen zijn we geopend op afspraak voor groepen vanaf 30 (weekend 40) personen (bezoeken, feesten andere gelegenheden)

Hetadres:

Bierreclame Museum Haagweg 375, 4813 XC Breda (Nederland)

 

Telefonisch kunt u ons bereiken via: +31 (0) 76 5220975

Voor informatie kunt u ook een berichtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bezoek de website: https://www.bierreclamemuseum.nl/nl/ 

en nu even wat footookes: