Eerste editie op zaterdag 5 oktober tegelijk in beide steden

 

Hét feest voor 12-16 jaar in Bergen op Zoom en Roosendaal

Eerste editie op zaterdag 5 oktober tegelijk in beide steden

 

Op 5 oktober gaat de eerste editie van FRISFest plaatsvinden, in Roosendaal én Bergen op Zoom. Dit feest is voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar en is bedoeld om hen op een leuke en veilige manier kennis te laten maken met het uitgaansleven. Tijdens deze feesten wordt er natuurlijk geen alcohol geschonken, wordt de populairste muziek gedraaid en krijgen grote namen het podium. De eerste bevestigde naam is de populaire TikTokker (meer dan 430.00 volgers) Jesse Hoefnagels. Tickets zijn te koop voor €17,- (inclusief één drankje) via de website van Gebouw-T voor beide feesten. 

Eerste editie

Dat Jesse Hoefnagels naar de eerste editie komt is natuurlijk een enorm mooie bevestiging. Landelijk is zijn bereik via TikTok enorm en past hij perfect bij de doelgroep. Later worden andere namen bekend gemaakt, waarbij lokaal (dj) talent ook een plek krijgt. 

Een feest voor 12 tot en met 16 jaar is niet onbekend in de regio. Tot aan de COVID-periode waren er al meerdere feesten in Gebouw-T, wat helaas niet meer terug is gekomen. Op 5 oktober staat daarom sinds jaren weer een nieuw feest gepland waar geen alcohol wordt geschonken. Dit feest is ook compleet nieuw en wordt door Gebouw-T en de Gemeente Roosendaal samen gedragen. WijZijn Roosendaal pakt samen met het poppodium de organisatie op in Roosendaal, wat een mooie samenwerking tot stand heeft gebracht. 

Ambassadeurs

De eerste tickets voor de edities in Bergen op Zoom en Roosendaal zijn al verkocht van 5 oktober. Mocht iemand graag willen helpen met de promotie dan kan dat zeker. Iedereen tussen de 12 en 16 jaar kan zich aanmelden als ambassadeur. In ruil voor een gratis ticket helpen zij met het opbouwen van het  nieuwe feest. Aanmelden hiervoor kan via een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Breda en Uden

De eerste editie van FRISFest gaat op 5 oktober plaatsvinden in Bergen op Zoom en Roosendaal. Vanaf februari 2025 sluiten ook poppodia MEZZ (Breda) en De Pul (Uden) aan bij FRISFest. De samenwerking bestaat al langer tussen de vier locaties. Eerder is er een gezamenlijk onderzoek geweest om te kijken of er behoefte was onder de doelgroep naar deze feesten en ook hoe deze vormgegeven moeten worden. 

Tickets en meer informatie

FRISFest is hét feest om kennis te maken met het uitgaan en met leeftijdsgenoten. Tickets kosten €17,- en zijn inclusief één drankje. De kaartverkoop voor Bergen op Zoom en Roosendaal is begonnen en zijn te halen via de site:

Bergen op Zoom: https://gebouw-t.nl/evenementen/frisfest/

Roosendaal: https://gebouw-t.nl/frisfest-roosendaal/