Ontdek je talenten in Gebouw-T

Talent Wave: Ontdek je talenten in Gebouw-T

 

Dit jaar is voor het eerst ‘Talent Wave’ in Gebouw-T. Het nieuwe talentenprogramma waar je de kans krijgt om gratis diverse workshops te volgen. Of je nu een passie hebt voor muziek, dans, of zang, Talent Wave biedt een platform voor iedereen om zijn of haar talenten te ontwikkelen en te presenteren. De workshops zijn op 13 en 14 augustus, je kan jouw talent laten zien op 16 augustus. 

Gratis workshops voor jongeren

Tijdens Talent Wave kun je gratis deelnemen aan verschillende workshops. De workshops die gevolgd kunnen worden zijn: workshop beats maken, dans en zang. 

 

Workshop beats maken: van 11:00 tot 16:00 uur

Workshop dans: van 14:00 tot 16:00 uur

Workshop zang: van 14:00 tot 16:00 uur

 

Het is handig om van tevoren aan te melden om zeker te zijn van een plek bij de favoriete workshop. Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 – 10 05 43 42. Vermeld hierbij de dag en jouw favoriete workshop. Natuurlijk ben je ook welkom om vrij in te lopen, maar vol is vol.

Performance Day: Jouw moment op het podium

Op vrijdag 16 augustus vindt de Performance Day plaats. Dit is de kans voor deelnemers om te laten zien wat er geleerd is tijdens de workshops. Natuurlijk is een deelname niet verplicht, maar wel een geweldige gelegenheid om de eerste keer op een groot podium te staan. 

Iedereen die geen workshop heeft gevolgd, maar wel graag zijn of haar talenten wilt laten zien, is natuurlijk ook welkom. 

Meer informatie

Alle workshops en de performance day vinden plaats in Poppodium Gebouw-T. Meer informatie over deze dagen is te vinden op de site van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl