Zaterdag 8 juni 2024

CKB zet de deuren open op zaterdag 8 juni

Sfeer proeven, een open les bijwonen, cursisten en docenten ontmoeten, genieten van presentaties, je uitgebreid laten informeren en een speurtocht met kans op het winnen van theaterkaartjes in theater De Maagd. Dat en meer beleef je tijdens de Open Dag op zaterdag 8 juni van 10:00 tot 13:00 uur.

Ieder jaar organiseert het CKB een Open Dag zodat iedereen laagdrempelig kan kennismaken en uitproberen. Het is tevens voor een aantal cursisten een dag waarop zij nog eens extra optreden. Zo kan het publiek dit jaar genieten van een blazersconcert en diverse optredens door de zangafdeling, de koren Musical4ALL en Popkoor en een presentatie voor iedereen vanaf 10 jaar van de theaterafdeling.

Iedereen kan meedoen aan open lessen en workshops in Dans, Muziek en Beeldend. Voor de kleintjes is er Kleuterdans of Pre-Ballet. Oudere kinderen, jongeren en volwassenen kunnen kiezen uit veel danslessen, zoals klassieke dans, moderne dans, Caribbean en Zumba. Voor wie liever creatief bezig is, zijn er open lessen Jeugdatelier, tekenen en schilderen, of Glasatelier. Doe ook mee aan de workshop windmolen bouwen van bamboe achter het gebouw. Laat je inspireren door de expositie van werkstukken uit de lessen aquarel, tekenen & schilderen en het naaiatelier. Er zijn ook demonstraties Keramiek en Pottenbakken.

Muziekliefhebber hoeft ook zeker niet stil te zitten. Altijd al eens een instrument uit willen proberen, ontdekken wat je volgende stap kan zijn of te ontdekken hoe je je zangstem kunt ontwikkelen? Tijdens de open dag kun je veel verschillende instrumenten uitproberen en advies krijgen van de docenten over de mogelijkheden. Of je nu beginner bent of al verder gevorderd. De deuren staan open voor jong en oud. Iedereen is welkom om kennis te komen maken en mee te doen.

Kijk voor het volledige programma van de Open Dag en tijden van de open lessen op www.ckboz.nl.