Donderdag 16 mei keert de Startersdag West-Brabant terug!

 

Startersdag West-Brabant voor ondernemers.

Donderdag 16 mei keert de Startersdag West-Brabant terug!

Op donderdag 16 mei 2024 gaat de Startersdag West-Brabant plaats vinden op de Associate degrees Academie in Roosendaal. Tijdens dit gratis toegankelijk evenement, georganiseerd door StartToGrow, in samenwerking met Startersdagen.com, krijgen startende ondernemers kennis en inspiratie aangeboden door landelijke en regionale partners. Kennispartners, zoals StartToGrow en Interpolis delen hun kennis via een informatiemarkt, diverse workshops en kennispitches. De avond is geheel gratis te bezoeken.

Waarom een Startersdag?

Veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijken na korte tijd alweer te zijn gestopt. Zonde vinden wij! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de gelegenheid om samen met haar kennispartners te ondersteunen bij een goede voorbereiding door het organiseren van een kennis- en inspiratie event. 

StartToGrow

Ondernemen begint vaak met een passie. bent ergens goed in of enthousiast over en wil dat op de markt brengen. Maar daarmee ben je nog geen ondernemer. Ook dat moet je leren. StartToGrow helpt daarbij. Met coaching, met opleidingsprogramma’s en met events. Zo leren ondernemers sneller de valkuilen en kansen op het ondernemer pad kennen. Een Startersdag is een mooi evenement waar netwerken en kennis opdoen samenkomen. 

Netwerken en ervaringen uitwisselen

De avond bestaat uit een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Tijdens het programma komt alles aan bod waar je aan moet denken bij het starten en laten groeien van jouw bedrijf. Denk hierbij aan financiën, marketing, klanten vinden en binden, ondernemersrisico’s en bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid.

Aanmelden

Kosteloos aanmelden kan via http://www.startersdagen.com/