Raymond van het Groenewoud en K’s Choice 

Belgische muziekiconen Raymond van het Groenewoud en K’s Choice binnenkort in Theater De Maagd

Theater De Maagd kondigt twee grote namen aan uit de Vlaamse muziekwereld, Raymond van het Groenewoud en K’s Choice. Beiden hebben over de jaren heen ook buiten hun thuisland een goede reputatie opgebouwd. Uit het uitgebreide repertoire van Raymond zal zowel nieuwe als oude liedjes voorbij komen en K’s Choice gaat terug naar een intiemere setting tijdens hun 30 jarige jubileum.

De Belgische Raymond van het Groenewoud op zaterdag 30 maart het toneel van De Maagd betreden. Met een indrukwekkende carrière van vijftig jaar zal hij tijdens het optreden zijn uitgebreide repertoire van zowel oud als nieuw werk voorbij laten komen. Raymond, die niet alleen zanger, maar ook een bedreven gitarist en pianist is, weet zowel opzwepende rocknummers als teder romantische ballades moeiteloos te vertolken. Als briljante en geestige tekstschrijver weet hij het publiek te boeien en te entertainen, of ze nu uit volle borst meezingen met zijn bekende hits of ademloos luisteren naar zijn diepgaande ballads. 

Maar dat is nog niet alles. De Belgische rockband K's Choice, gevormd door de getalenteerde broers Sam en Gert Bettens, viert hun mijlpaal van 30 jaar in de muziekwereld op 18 april in Theater De Maagd. Na een reeks uitverkochte verjaardagsconcert in 2023, keren ze nu terug naar een intiemere setting waar hun krachtige stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen. Vergezeld door de veelzijdige multi-instrumentalist Tom Lodewyckx, zullen ze samen een avondvullend programma presenteren waarin ze putten uit hun rijke en gevarieerde repertoire.

Kaartjes voor Raymond van het Groenewoud zijn nu te koop via www.demaagd.nl  K’s Choice gaat vrijdag om 11:00u in de verkoop.