Zaterdag 14 oktober maar liefst twee evenementen!!

Theater Den Enghel biedt zaterdag 14 oktober niet één, maar zelfs twee evenementen.

Het theater opent deze dag al om 12:00 uur de deuren voor de 3e editie van het Bergs Cultuur Festival, een evenement dat georganiseerd wordt door het Schrijversgilde der Lage Landen (met als thuisbasis Bergen op Zoom), in samenwerking met Theater Den Enghel. Met een dertigtal deelnemers uit binnen- en buitenland is er voor de bezoeker veel te beleven op het gebied van kunst & cultuur. Kunstenaars, fotografen en schrijvers tonen hun kunst en gaan graag in gesprek met het publiek. Ook gezelschappen als “Merck toch hoe sterck” en “Stichting de Vierschaar” presenteren zich aan de bezoekers. De hele middag is muzikaal omlijst door “Sabine zingt” en “Voices of harmony”.

Dit evenement wordt om 13:00 uur officieel geopend door de Bergse wethouder van Cultuur Letty Demmers. 

Voor een overzicht van alle deelnemers: https://www.bozinbeeld.nl/media/Flipbook-Bergs%20Cultuur%20Festival%202023 

Omstreeks 18:00 uur vindt het tweede evenement plaats: de presentatie van het eindresultaat van het samenwerkingsproject tussen fotograaf Ki Tan (Tilburg en de winnaar van de “Grote Paul” in 2016; een toonaangevende Nederlandse fotografieprijs) en de Bergse schrijver/dichter Sonn Franken (o.a. bekend van zijn wereldwijd uitgegeven en verkochte oorlogsroman “In de schaduw van de waarheid” in het Nederlands, Duits en Engels).

Gedurende de middag is er in de Spiegelzaal van Theater Den Enghel een expositie van foto’s en gedichten te zien. Om 18:00 uur zal de presentatie van het kunstboek plaatsvinden. 

Al bij al belooft zaterdag 14 oktober een mooie dag te worden in het hart van Bergen op Zoom 

DATA:

Locatie Theater Den Enghel te Bergen op Zoom

Toegang Gratis

Aanvang 12:00 uur deuren geopend

Opening 13:00 uur door Bergse wethouder van Cultuur Letty Demmers

Presentatie boek Fotowoordelogie plusminus 18:00 uur

Iedereen is van harte welkom op dit Bergse cultuur festival 😉

Voor het publiek is er een heuse speurtocht langs alle deelnemers op stapel gezet. Neem je formulier bij de entree in ontvangst en doe een rondgang langs alle deelnemers. Beantwoordt de vragen en maak kans op prachtige prijzen.

Deze evenementen worden gesponsord door:

  • Rob Mion Vastgoed
  • Cargill
  • Theater Den Enghel