Nieuwe seizoen Any Minute Now! van start

Ontdek het onbekende: nieuwe seizoen Any Minute Now! van start

Avonden met de spannendste nieuwe muziek uit binnen- en buitenland. Dat is Any Minute Now!, gepresenteerd door platenzaak De Waterput en muziekjournalist Willem Jongeneelen in Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom. Vaste bezoekers zagen op deze avonden al optredens van Elephant, Dez Mona, Isolde Lasoen, RHEA en Mercy John. Donderdag 5 oktober wordt het nieuwe seizoen afgetrapt met Meltheads en Marathon.

Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere namen aan. Relatief beroemd in kleinere kring, soms nog totaal onbekend, in wat voor muzikaal genre dan ook. In sommige gevallen zijn ze geschikt om er in Gebouw-T speciale aandacht voor te vragen. Omdat de muziek afwijkt, eigenwijs of in zijn optiek gewoon retegoed is. En omdat die act ieder moment zou kunnen, of eigenlijk zou moeten doorbreken, in wat voor niche of toegankelijke hoek dan ook. Any Minute Now! dus. Een gevoelskwestie en honderd procent subjectief.

Later dit jaar en volgend jaar staan Bert Dockx (2 november), Iguana Death Cult (23 december), Arbeid Adelt! (11 januari), Beraadgeslagen (8 maart) en Zimmerman (28 maart) op de agenda. Kaartjes zijn te koop via de website van Gebouw-T: www.gebouw-t.nl