Seizoen Theater De Maagd van start met succesvolle kaartverkoop en avontuurlijke voorstelling 

 

Het nieuwe theaterseizoen van Theater De Maagd gaat weer van start. Na de zomerstop kunnen we weer uitkijken naar een programma vol bijzondere, mooie en grappige voorstellingen van o.a. Pietje Bell, Teun Toebes, Rundfunk, Scapino Ballet Rotterdam, Mees Kees en The Kik. Buiten dat start Theater De Maagd ook nog met een volledig vernieuwde website aan het nieuwe seizoen.  

Tijdens de startkaartverkoop voor het seizoen 2023/2024 werden er al een recordaantal tickets verkocht. Binnen één week waren er op dat moment ruim 10.000 kaarten besteld wat het hoogste was in 6 jaar. Maar daar hield het niet op. Ook tijdens de zomer bleef de ticketverkoop goed doorlopen waardoor we het seizoen starten met al meerdere uitverkochte voorstellingen zoals, Van der Laan & Woe, Philippe Geubels, Coco kan het! en Richard Groenendijk. Maar ook bij de voorstellingen van Lenette van Dongen, Christel de Laat, Herman van Veen, Waylon en Potje! zit de zaal al bijna vol. Ook de Comedy Nights die dit jaar weer in Gebouw-T zullen plaatsvinden zijn populair.  

Avontuurlijke seizoensopener

Het seizoen wordt op 22 september meteen geopend door een voorstelling uit de avontuurlijke serie met Berlin – True Copy. De voorstelling duikt in het verhaal van de meestervervalser Geert Jan Jansen, die jarenlang de kunstwereld heeft weten op te lichten. Berlin wordt daarna al snel opgevolgd door de voorstelling Particles of God van de bekende Belgische choreografe Isabelle Beernaert. Maar ook de twee bekendste buren: Buurman & Buurman zullen proberen het theater niet af te breken.  

Lokaal talent

Ook dit theaterseizoen wordt er weer een podium geboden aan lokaal talent uit Bergen op Zoom en omgeving. Zo zal op 23 september Rick’s Tribute Concert With Friends voor het goede doel een muzikale voorstelling neerzetten. Dansvereniging Jac. Danst zal op zaterdag 7 oktober het gedanste sprookje uit India, De Kikkerkoning, op het toneel tot leven brengen. Uiteraard zijn ook voorstellingen van o.a. de BOV en The MusiCompany weer te zien in De Maagd. 

Het hele programma bekijken?  

Neem snel een kijkje in de agenda op de nieuwe website https://www.demaagd.nl/agenda.

Hier is alle informatie te vinden over de voorstellingen van komend seizoen.