In Bergen op Zoom 9 september

U bent van harte welkom om festival PopMonument Bergen op Zoom op zaterdag 9 september bij te wonen. Alle info over het festival via www.popmonument.nl/bergenopzoom

 

Over PopMonument Bergen op Zoom

In de mooiste monumenten van de stad vind je een avondvullend programma vol muziek, kunst en verhalen. Headliners zijn zangeres S10 en rockband RAMKOT. Verder staan ook de beste opkomende namen uit de Nederlandse en Vlaamse muziekscene op het affiche met o.a. Naaz, Robin Kester, Noémie Wolfs en ILA. De optredens vinden plaats in o.a. stadspaleis Markiezenhof, Theater De Maagd, Poppodium Gebouw-T, Anno 52 (voormalig V&D gebouw), de Torenkamer van de Peperbus en de Gevangenpoort.

 

Een bijzonder Bergs kunstprogramma

Dappere vrouwen uit de geschiedenis van de stad, vaak onderbelicht gebleven, krijgen tijdens PopMonument 2023 weer een gezicht. We gaan ook op zoek naar de Kloecke Vrouwen van deze tijd, soms heel dicht bij ons. Dit doen we met mooie projecten met Bergse partners: de kunstexpositie i.s.m. Arsis en Markiezenhof, Woordstuntelaar x Tom Gudde (De Toegift) i.s.m. De Bibliotheek West-Brabant en Soft Empowerment pop-up museum in Anno 52 i.s.m. kunstenaars Pinchuk en Van Peppen.