Kinderactiviteit op woensdag 26 juli bij bezoekerscentrum De Kraaijenberg, georganiseerd door Brabants Landschap samen met IVN Groene Zoom.

Wist je dat je door anders naar je omgeving te kijken, veel meer kunt ontdekken. We beleven de natuur deze middag echt anders… Wat ziet een ree anders dan wij? We kijken door de ogen van een libelle en van roofvogels. Uiteindelijk zetten we dit in om ‘het plaatje’ compleet te maken! Ga jij voor anders kijken-fotografie of -schilderen? Waar je ook voor kiest, de werkstukken worden na afloop tentoongesteld in het bezoekerscentrum! We beginnen om 14.00 uur en het duurt tot ongeveer 16.00 uur.                                            Let op: Originele tijden van deze activiteit zijn aangepast. 14.00 uur-16.00 uur zijn de correcte tijden.

Voor deze leuke middag moet je je vooraf aanmelden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten 

Verzamelen op 26 juli (onder begeleiding van een volwassene) om 14.00 uur bij bezoekerscentrum "De Kraaijenberg", gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Fianestraat. De kosten bedragen € 2,00 per kind. Gratis voor beschermers van Brabants landschap en leden van IVN Groene Zoom. Op de Kraaijenberg is het thema van de maand juli... Anders kijken! We besteden hier niet alleen in de activiteiten aandacht aan, er is ook een 'verwondertafel' in het bezoekerscentrum.

Kijk voor meer informatie ook op www.brabantslandschap.nl  of op www.facebook.com/DeKraaijenberg