Musicalvereniging The MusiCompany bestaat dit jaar 20 jaar en viert dat onder andere door uit te pakken met een grote productienaam.

Van 2 t/m 5 november brengen ze de legendarische musical FAME tot leven op het podium van Theater De Maagd en dat belooft een bruisend spektakel te worden. 

Alle leden van The MusiCompany zijn zeker van een mooi plaatsje op het podium. Dat geldt niet voor hun ‘alter ego’ in FAME. De musical, die geïnspireerd is op de bekende televisieserie uit de jaren tachtig, draait om de uitdagingen die de docenten en studenten van de “New York School of Performing Arts” onderling en in het vak tegenkomen. Het is keihard werken om in de theaterwereld aan de top te komen. Dat doe je door er samen voor te gaan en dat valt niet altijd mee als geheimen, liefde en verboden middelen een rol gaan spelen. 

Keihard werken, dat kunnen ze bij The MusiCompany wel en dat moet ook, want ze zijn vastberaden het publiek tijdens de energieke voorstelling onder te dompelen in de wereld van talent, passie en doorzettingsvermogen. Samen met hun toegewijd artistiek team, productieteam en orkest hebben ze de lat op gebied van zang, dans, spel en decor weer een stapje hoger gelegd.  Wie The MusiCompany kent, weet dat dat na maanden hard repeteren resulteert in een enthousiasme dat van de planken af zal spatten. Wie deze club nog niet kent, kan erop vertrouwen dat FAME een bijzonder goed moment is voor een eerste kennismaking. "Benieuwd geworden? Volg de vorderingen via hun socials op Instagram en Facebook. Kaarten voor FAME zijn te koop op www.demaagd.nl