Een mooi Hollands feestje

Weken lang was het vrijwel uitverkocht het Bergen op Zoom NL. Muziek van eigen Nederlandse bodem streek weer neer op de Bergse Plaat waar het publiek uit zijn plaat kon gaan. Alles was goed voorbereid van beveiliging, podium, geluid, intree, foodtrucks, diverse bars en natuurlijk de toiletten die men zeker nodig heeft na de nodige drankjes.

Vanaf 18.30uur kon men op het feestterrein, gelijk maar langs de munten kassa om voldoende aan te schaffen om de avond rond te komen. Vanaf de eerste klanken van de artiesten, gingen armen in de lucht, de handen op elkaar en zat de sfeer er al direct goed in. Oma Corry mocht samen met John de Bever een duet komen maken op het podium als vervangster van Corry Konings. Jan Smit liet het publiek verzoeknummers kiezen waar vele van gezongen werden, niet alleen door Jan maar ook luidkeels door het publiek. 

Bij Django Wagner ging het voltallig publiek helemaal uit hun plaat bij de eerste klanken van Kali. Ook de Gebroeders Ko, Jeffrey Heesen, Brace, Vinzzent, Henk Dissel, Ruud Zwaan, Yves Berendse, John West, Barryfest, Suzie Roose, Daniel Bal, Harold Mieger betraden de podia’s in de grote of kleine party tent. Dit alles werd aan elkaar gepraat door de DJ’s Galaga, Nando en Dave. Om nog eens terug te genieten, blader dan eens door de foto’s die wij voor u op de site hebben geplaatst.  

 

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers