Het festival met KATNUF, Gladde Paling en $hirak en nog vele andere talenten!

Het langverwachte GROWN-festival staat gepland op zaterdag 13 mei. Van het genieten van liveoptredens van de beste artiesten tot het maken van de mooiste foto’s met je vrienden, GROWN heeft het allemaal! Wees erbij op zaterdag en laat je betoveren door GROWN

De deuren gaan om 19:30 uur open en om 20:00 zal de eerste muziek door de speakers knallen.

Onder anderen $hirak, KATNUF en Gladde Paling zullen deze avond laten zien wat zij in huis hebben. Ook het lokale talent kan niet ontbreken zo zullen Ovano, Gijs Padding en DJ Isa Belle ervoor zorgen dat je niet meer kunt stilstaan. 

Tickets zijn nog verkrijgbaar voor €15,- via https://gebouw-t.nl/evenementen/grown-festival/  

GROWN

Dit weekend zal het festival eindelijk losbarsten in Bergen op Zoom! Doormiddel van een te gekke line-up zal GROWN ervoor zorgen dat het dak van Gebouw-T eraf gaat. De avond begint om 19:30 uur en gaat door tot in de late uurtjes. Pop, techno, hiphop en house, niets is voor GROWN te gek. Bij GROWN zie je daardoor talent dat zich ontpopt en komt ook je favoriete rapper voorbij, er is dus voor ieder wat wils. Geen excuus om niet te komen dus! 

De line-up

Tijdens GROWN zullen er optredens zijn van onder anderen $hirak, KATNUF, gladde paling, Marc Floor, Rosann, DJ Isa Belle, Gijs Padding, Ovano, OM3N en ME. $hirak is een Nederlandse muziekproducent en DJ. Hij is bekend van verschillende solo producties en samenwerkingen met anderen Lil’ Kleine, Bizzey, Maan en Ronnie Flex. KATNUF is genomineerd voor twee Funx music awards en dat is niet voor niets. Zijn laatste single, Van Mij Zijn, piekt op nummer 1 in de Nederlandse top 50 op Spotify! Gladde Paling heeft met shows door heel Nederland en meer dan een half miljoen streams op Spotify bewezen dat hij een waardig artiest is.

Young Creations

Young Creations is het jongerenplatform van Gebouw-T, een bruisende locatie voor popmuziek en cultuur. Dit platform is speciaal ontworpen om jongeren een uitlaatklep te bieden en hen te laten schitteren in de schijnwerpers. Young Creations geeft het talent uit de regio een kans om op het grote podium te staan.