Het jaarlijks heemreisje staat weer voor de deur.

Het ligt in de bedoeling om op zaterdag 10 juni a.s.  een dagtocht te maken naar Heeswijk-Dinther in de Meijerij, Oost Brabant. We zullen daar in de ochtend de Meijerijse museumboerderij bezoeken, met rondleiding en koffie met gebak. Dit museum bestaat uit een oude boerderij met tuinen en laat ons het leven zien zoals dat in vroeger eeuwen zich afspeelde. We hopen om ongeveer 10.00 uur aan de koffie in het museum te zitten. Daarna krijgen we  een rondleiding van ongeveer 1 uur. Omstreeks 12.00 uur willen we lunchen in Heeswijk. Om 14.00 uur worden we in het kasteel verwacht voor een stukje geschiedenis en een rondleiding van ongeveer 1 uur, de groep zal dan in kleine groepjes gesplist worden  o.l.v. een gids. Om 16.15 staat de bus klaar om weer naar Halsteren te vertrekken. Waar we omstreeks 18.00 uur  hopen aan te komen.

We rijden met een bus van de fa. de Kock uit Halsteren. De prijs voor deze reis bedraagt 62,50 per persoon.

U kunt zich voor deze reis opgeven   voor 4 juni  bij Lia Rozendaal. Tel.0164 682581 of 06 43735084 Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De reissom kan op het nummer van de heemkundekring overgemaakt worden voor 4 juni. De inschrijving is geldig na betaling.

Opstapplaatsen:

Garage de Kock nijverheidsweg,                        8.00 uur

St.Quirinuskerk                                               8.05 uur

Burg.Elkhuizenlaan  Bakker van Broekhoven.     8.15 uur.

We hopen dat u meegaat met deze reis,max.50 personen.