De organisatie van de Bergse Boekenweek Beurs 2023 vordert gestaag.

Met dank aan sponsor Rob Mion, aan de familie Nuijten en Theater Den Enghel, aan Sabine van der Zwan, Bastin van Elzakkers en... natuurlijk alle deelnemers.

Het wordt een merakels feest op zaterdagmiddag 11 maart 2023 in Theater Den Enghel. De deuren gaan om 13:00 uur open en de schrijvers zijn zeker aanwezig tot 18:00 uur waarna er nog tijd is voor een gezellig drankje.

Eindelijk weer een evenement in Bergen op Zoom dat geheel in het teken staat van de Nationale Boekenweek en waarbij schrijvers en publiek met elkaar in contact en gesprek kunnen komen. Maar liefst 20 schrijvers uit Nederland en België zullen zichzelf en hun boeken en bundels presenteren. Alle deelnemers van deze Bergse Boekenweek Beurs wacht nog een leuke verrassing: zij zullen niet met lege handen huiswaarts keren. 😉

Op zaterdag 11 maart van 13.00 u tot 18.00 u vindt in theater Den Enghel de Boekenweekbeurs plaats, dit in het kader van de Boekenweek 2023 (Thema ‘Ik ben alles’). Onder auspiciën van Het Schrijversgilde der lage landen wordt deze beurs georganiseerd door Marc Kerkhofs, Henk Witjes en Sonn Franken. Schrijvers uit Nederland en België presenteren hun werken in de grote zaal.

Tijdens deze beurs is er een vrij podium ingericht waarbij deelnemers aan de beurs en publiek gedurende maximaal een minuut een gedicht, hartenkreet, proza of enige andere tekst ten gehore mogen brengen.

Ook waart er die middag een nieuwsgierige betweter rond die spontaan een deelnemende schrijver uitnodigt om op de podium bank plaats te nemen om zich te laten onderwerpen aan een kort interview.

De muzikale omlijsting zal worden ingevuld door Sabine van der Zwan.

Gratis entree en een onderhoudende middag gegarandeerd. Zorg dat je erbij bent, de toegang is gratis, en deel dit bericht met zoveel mogelijk vrienden, familie, collega's, sportvrienden, kroegmakkers, passanten en kennissen 😉

Pssstttt, ge ken ondertuss ok 'n pilske, wijntje of iets anders drinke or 😁🍺🍻🥂🍷

De Bergse Boekenweek Beurs 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor een overzicht van alle deelnemers: