De voorbereidingen voor de komende Vastenavend zijn in volle gang. ’n Vastenavend “zodamme nog nooit nie ebbe g’ad!”.

Met ook een Tusse de Schuifdeure “as vanouds!”. In 2020 hadden we de laatste “Schuifdeure” met een volle zaal. Deze warme traditie gaan we gelukkig in ere herstellen! Op zaterdag 11 februari 2023 zal de 35e editie van “Tusse de Schuifdeure” plaatsvinden in De Stoelemat! Een weerzien met elkaar en een féést wat de Stoelemat op zijn grondvesten zal doen schudden.

De organisatie achter 'Tusse de Schuifdeure' nodigt graag artiesten uit voor de editie van 2023. Hierbij hopen we ook nieuwe gezichten te mogen verwelkomen op het podium voor een verrassend programma. Al sinds 1989 is ‘Tusse de Schuifdeure’ het podium van verborgen talent. Ieder jaar worden Krabben en zij die zich Krab voelen uitgenodigd het Vastenavondpodium te bestijgen. Het ‘Tusse de Schuifdeure-orkest’ o.l.v. Cees Simons staat garant voor een onvervalste muzikale begeleiding. Voor de deelnemers is ‘Tusse de Schuifdeure’ uiteraard het hoogtepunt, maar ook de weg er naar toe is een leutege belevenis. ‘Tusse de Schuifdeure’ is iets om samen naar toe te leven.

Dus zet je Vastenavendziel open, ga denken, laat je inspireren, want we zoeken “podiejumbééste” die kunnen boeien en vermaken. Een volle zaal, veel kijkers thuis, verbondenheid, en een ambiance met ultieme leut. Een voorrecht om je leutige bijdrage hieraan te leveren.

U kunt zich vanaf heden tot en met 3 december 2022 aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vanaf 10 december aanstaande starten de eerste repetities. Deze repetities moeten verplicht bezocht worden. Dit laatste niet alleen om te komen tot een goed zaalprogramma. Want ‘Tusse de Schuifdeure’ is de laatste jaren ook uitgegroeid tot een ‘gròòte tillevisiesjow waar of dagge gin plankekoorts van oef te krijge’. Het artistieke team staat klaar om samen eenieder te helpen. En dat past bij onze Vastenavond. ‘Da vierde same’.