Café Die Twee heeft een reputatie hoog te houden.

Immers er zijn van die jaarlijks door hen georganiseerde evenementen die geweldig zijn om te bezoeken. Een er van is de Amerikanendag.

Even kijk ik omhoog en proost in stilte tot Richard. Het "Richard Stols Plaats" plein bruist van de gezelligheid en tussendoor hoor je het geronk van zware motoren en bulderende Amerikaans auto's. Ja, het is inderdaad Amerikanendag bij Café Die Twee; een evenement dat ik niet wil missen. Gezien de problemen met mijn ogen laat ik de Indian Scout thuis staan en ga met de benenwagen op pad.

Er zijn weer een aantal fraaie Amerikaanse wagens en natuurlijk zijn vanzelfsprekend ook de nodige Harleys aanwezig. De band speelt toffe muziek, de tap loopt en het frietkot doet goede zaken, Kortom, het is weer aangenaam vertoeven. Het is weer een geslaagde dag, dus Liesbeth en Rens kunnen met plezier en tevreden terugkijken.

Op de voettocht naar huis, doe ik nog even een tussenstop bij Prins Heerlijk om daar samen met mijn broer Henk onze nationale trots Max Verstappen weer een F1 wedstrijd te zien winnen; die van Zandvoort nog wel.

Al bij al weer een hele geslaagde dag.