Het CKB start het nieuwe seizoen met twee Proeflesweken voor jong en oud.

Van 5 t/m 17 september is iedereen welkom om gratis een cursus uit te proberen in het Centrum voor de Kunsten, Burg. Stulemeijerlaan 3. Bekijk het rooster Proeflesweken op www.ckboz.nl en meld je aan. De eerste Proeflesweek is voor individuele en duolessen muziek, de tweede voor alle groepslessen Muziek, Dans, Theater en Beeldend. Doe zoveel proeflessen als je wilt. Heel wat enthousiaste CKB cursisten hebben op deze manier een fijne uitlaatklep of zelfs carrière gevonden. 

Muziek voor iedereen

Kinderen, jongeren, volwassenen, senioren: iedereen kan muziek leren maken bij het CKB. Je hebt de keuze uit 30 verschillende instrumenten, inclusief je eigen stem. Er zijn diverse lesvormen: individueel wekelijks of tweewekelijks, duo- of groepsles, korte of lange cursus, Popschool, koren of bands/muziekensembles. In de eerste Proeflesweek: 5 - 10 september zijn de proeflessen voor individuele en duolessen muziek. In de tweede week, 12 - 17 september sluit je aan bij een van de ensembles of een band. Wil je komen proeven van de CKB Popschool doe dan ook gratis mee met de Pop Challenge in ‘t Slik op vrijdag 9 september, aanvang 16:00

Dansen van 2 jaar tot 50+

Bij het CKB kun je al vanaf hele jonge leeftijd leren dansen, maar dat kan ook bijvoorbeeld als je 50+ bent. Voor elke leeftijd is er een danscursus: klassiek, modern, dansimprovisatie, Zumba, piloxing barre, Caribisch, Show en meer. Voor de jongsten heeft het CKB peuterdans, kleuterdans en pre-ballet. Alle danscursussen mag je uitproberen in de tweede Proeflesweek: 12-17 september.

Beeldende kunst

Tekenen, schilderen, keramiek, potten bakken, glasatelier, filmpjes maken en meer: o.l.v. de CKB docenten ontdek je vanzelf je talenten. Er zijn diverse cursussen Beeldend voor volwassenen en voor de jeugd is er een jeugdatelier, een jongerenatelier en de cursus Tech-Lab. Kom gratis proeven in de tweede Proeflesweek: 12-17 september.

Musical Kids en Theaterlab

CKB cursussen zijn een waardevolle toevoeging in de ontwikkeling van elk kind. Bij Theater leer je je uiten en je fantasie gebruiken in de vorm van acteren, zingen, dansen en improviseren. We maken samen voorstellingen die in de CKB Theaterzaal die twee keer per jaar in première gaan. Meedoen met de Musical Kids en het Theaterlab doe je in de tweede Proeflesweek: 12-17 september.

Heb je geen tijd tijdens de Proeflesweken? Je kunt het hele jaar proeflessen aanvragen en instromen.