Het komt al dichterbij, op zondag 27 maart mag ik 60 kaarsjes uitblazen.

 

Dat is natuurlijk een feestje waard, dat moet gevierd worden. Dus hou alvast zondagmiddag vanaf een uur of twee vrij in je agenda. De locatie zal ik nog aan jullie doorgeven, die zal natuurlijk in Bergen op Zoom te vinden zijn. 

Op deze middag zal ik mijn nieuwe bundel gedichten/prenten presenteren, met de welluidende titel: Droomdicht. Alweer een avontuur dat ik met mijn vaste uitgever Boekenindustrie aanga. De cover is al wel heel bijzonder geworden 😉 

Ik ga dit feestje opleuken met een expositie. Ik heb namelijk prenten vervaardigd meet een gedicht gecombineerd met een speciaal bewerkte afbeelding. Deze zijn op A3 formaat te zien op de locatie waar ik mijn feestje vier. Maar we gaan nog een stapje verder. Al deze prenten zullen op deze middag geveild worden, waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat. Als rechtgeaarde Bergenaar en Krab heb ik mijn onderwerp al gekozen. Ik kies voor Cultuur/Vastenavend. Deze ligt toch al in de verdrukking en ik wil dit onderwerp dan ook graag steunen. Jullie toch ook?

Op deze middag, in samenwerking met Stichting Vastenavend, zullen al mijn prenten dus op leutige wijze geveild worden. Het is dus zaak om er bij te zijn en er wellicht eentje voor jezelf, vriend of vriendin, familie of kennissen te bemachtigen? Ik hoop op een daverend succes, want als Bergenaar moeten we ons erfgoed beschermen, toch? Hieronder vind je een aantal van de prenten die geveild gaan worden, maar er zijn er wel 80 of zo. 

En dan nu de vraag…. De Kosten voor het vervaardigen van de prenten kost 400 €. Het zou zonde zijn als dit inbreuk pleegt aan de opbrengst die voor het goede doel bedoel is. Dus….  Ik zoek sponsoring voor die 400 € kosten.  Kan iemand mij helpen? (aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Enfin, ik heb zin in 27 maart aanstaande vanaf 14:00 uur.  De locatie horen jullie snel van me.

 

Alvast bedankt en tot de 27e voor een leuk feestje.

 

Sonn