Mooie cadeaus voor bewoners door lokale ondernemers

Een mooie groep dames van Kiwanis Belle Flucius bestaan sinds april/mei van dit jaar. Een ambitieuze groep dames waar we zeker meer van gaan horen met de jaren. Zij steunen dmv sponseringen en verkoop van artikelen in samenwerking met lokale ondernemers hele goede doelen.

Hun eerste actie was in samenwerking met “van de Wijngaard Domaine de Brabantsewal”. Liters wijn zijn er verkocht om tot een mooi bedrag te komen om zo met steun van de Mediamarkt, spellen winkel Bumblebeez en stichting Tanta Louise prachtige cadeaus aan te kunnen kopen voor een heel goed doel “Zorgbureau de Puzzel” gelegen aan de Zuidzijde haven 11 te Bergen op Zoom.

Directeur Anja Zee ontving samen met de bewoners van de Puzzel een multimedia tegoed bon van de Mediamarkt. Bumblebeez had een paar grote dozen bij gevuld met spellen en speelgoed, en van Tante Louise kregen de bewoners een verrassingsdoos gevuld met speelgoed en versnaperingen. Na het plechtige waren de bewoners zeer benieuwd wat er allemaal echt in de dozen zat. Snel naar boven in de woonkamer uitpakken en gezamenlijk de tijd door brengen.

Voorafgaande had ik nog een mooi gesprek met Anja over Zorgbureau de Puzzel. Anja wist niet echt wat ze te wachten stond vandaag, en is ook niet de persoon die op de voorgrond wil staan. Het belang van de bewoners komen bij haar en de medewerkers op de eerste plaats. Hun bieden begeleiding en zorg aan kinderen en (jong)volwassenen met een stoornis of verstandelijke e/o lichamelijke beperking. Ze zeggen wel eens dat je je kind aan kan voelen, dat is bij Anja en haar team zeker van toepassing. Als een nieuwe bewoner daar eenmaal is geweest, willen ze vaak niet meer naar huis toe vertelde ze. Iedereen is bij ons welkom die wij de helpende hand kunnen bieden.

Zorgbureau de Puzzel

Zuidzijde Haven 11

4611 HA Bergen op Zoom

0164 230113

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers