Realisatie appartementen CPO de Compagnie gaat laatste fase voor aanvang bouw in”

 

Met bijna de helft van de appartementen verkocht en ontwikkelingen op vrijwel alle vlakken gaat het CPO de Compagnie voor de wind. De realisatie van de appartementen bevindt zich in de laatste fase voor de bouw daadwerkelijk van start gaat en inmiddels zijn er conceptontwerpen van de verschillende ruimtes beschikbaar en is het terrein om het pand opgeknapt.  Aangezien er veel vragen vanuit potentiële kopers én de omgeving zijn, is ook de website www.cpodecompagnie.nl geüpdatet zodat alles makkelijk te volgen valt. Voor de nabije toekomst staat er namelijk genoeg te gebeuren!

Sinds begin 2020 is CPO de Compagnie bezig met het realiseren van appartementen in de Cort Heyligerskazerne. Dit wordt gedaan in de vorm van een zogenaamd CPO-traject waarbij de letters CPO voor ‘Collectief Particulier Opdrachtgeverschap’ staan. Dit wil zeggen dat alle deelnemers, de kopers van de appartementen, inspraak én beslissingsrecht hebben bij het realiseren van hun woning. Hierbij worden ze ondersteund door diverse professionele partners. Het voordeel? Naast kennis en kunde om je droomappartement vakkundig te realiseren, bouw je dit ook tegen kostprijs!

Bouwtekeningen

Nu de eerste kopers hun handtekening hebben gezet, is er ook daadwerkelijk begonnen aan het indelen van het pand. Vijf van de twaalf appartementen zijn hierdoor bezet en van het gehele gebouw zijn er ontwerptekeningen online beschikbaar. Tevens zijn er variatie-ontwerpen op deze woningen gemaakt.  Zo is het voor potentiële geïnteresseerden gemakkelijk om zich een beeld te vormen. Al het materiaal is te vinden via www.cpodecompagnie.nl/appartementen 

Indeling

Het voormalige Gebouw D van de kazerne gaat naast appartementen ook een aantal gemeenschappelijke ruimtes bevatten zoals een huiskamer, een logeerstudio, hobbykamer en wasfaciliteiten. Niet alleen op papier worden de kaders van het project steeds duidelijker maar ook letterlijk zijn de contouren van het gebouw weer zichtbaar. Na een grondige snoei- en schoonmaakactie is het pand weer in zijn ‘originele staat.’  Op de site zijn (drone)beelden van het gebouw in verschillende fases te zien. Deze zijn in het afgelopen jaar gemaakt.

Bouw

De laatste fase voor het starten van de bouw is het vastleggen van nieuwe kopers waarmee reeds gesprekken worden gevoerd. De bouw zelf gaat volgens planning voorjaar 2021 van start en oplevering van het traject wordt een jaar later verwacht.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom CPO de Compagnie? Of heb je interesse in de (nog) beschikbare appartementen? Bekijk  www.cpodecompagnie.nl   voor alle info.