In deze barre tijden van het Corona spook hebben veel ondernemingen het moeilijk.

Een aantal van hen zijn gesloten, een aantal proberen op een alternatieve manier alsnog hun klanten te bedienen. Het moeten wel harde tijden zijn voor een ondernemer.  Daarom willen wij van BoZinBeeld.nl / WestBrabantinBeeld.nl een keer extra aandacht aan al deze kanjers besteden, door hen een keer speciaal in het zonnetje zetten voor al onze lezers.

 

Mijn naam is Sabine van der Zwan; zangeres.  

Het leuke aan wat ik doe is dat ik met de mensen waar ik voor zing onderdeel ben van het maken van mooie, gevoelige, gelukkige en gezellige momenten en herinneringen. Dit alles geeft mij ontzettend veel energie en maakt me blij!  Zingen, optreden en daarmee iets van mezelf geven aan mensen is het mooiste dat er is. 

Als antwoord op de vraag waarom het publiek juist bij jullie moet zijn kan ik als volgt beantwoorden; Boek mij gewoon omdat je het mooi vindt. Ik kan er niet veel meer van maken want muziek is zo persoonlijk. 

Wat we doen, doen wij met passie en aandacht. Ik kom altijd samen met mijn vaste geluidsman (hij doet het zo fantastisch!) om de kwaliteit van het optreden, het geluid en netheid te waarborgen. Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan op verschillende vlakken en leveren indien gewenst ook maatwerk. 

 

Het coronavirus heeft ons zeker getroffen; onze agenda is tot juni dit jaar leeg. De meeste afspraken zijn verschoven naar een andere datum maar dat zal niet voor iedereen zo zijn.   De vrijgekomen tijd spenderen wij aan het verbeteren en vooral ook personaliseren van onze website; www.sabinezingt.nl   Zo zijn wij aan de slag gegaan met het opnemen van liedjes en geluidsfragmenten, het maken clips en het nemen van foto's om op onze website te presenteren. 

 

In antwoord op jullie vraag wat het publiek voor jullie kan doen is mijn antwoord;  Blijf genieten van muziek! Deze wereldwijde universele taal verbindt, raakt en zorgt voor de mooiste momenten en herinneringen.  Valt er iets te vieren of is er een andere (bijzondere) gelegenheid zijn wij daar natuurlijk graag bij! 

 

Als de beperkingen rondom corona zijn opgeheven pakt iedereen de draad weer op en kunnen wij ook weer verder met optreden en zingen. Ik zie er zo naar uit! Hopelijk blijft het besef en het "you never walk allone" gevoel in alle hectiek overeind. 

 

Bedrijfsnaam: SabineZingt 

 

Mobiel nummer; 06-14834332 of 06-45176746 

Contactpersoon; Sabine van der Zwan of Patrick Manse 

Website;  www.sabinezingt.nl  

Mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.