Er staat een mooie expositie gepland de komende maand en ik blik ook graag terug op het Internationale Beeldhouwers Symposium waar ik aan heb deelgenomen.

In november houd ik open atelier dagen onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!

 

Terugblik Internationaal Symposium  

In augustus mocht ik weer een sculptuur beeldhouwen tijdens het Internationale Beeldhouwers Symposium. Ik ben hiervoor geselecteerd naar aanleiding van mijn ingezonden idee. Samen met 9 andere beeldhouwers uit Frankrijk, België, Engeland en Nederland ging ik aan de slag. Het waren prachtige weken waarin erg hard gewerkt werd. Het resultaat is een beeld van Belgisch hardsteen/Petit Granit met de titel Lignes et Structures (Lijnen en Structuren). Het staat momenteel geëxposeerd bij het Centrum van de Steen in Sprimont (B). Mocht u interesse hebben om het te bezichtigen, Sprimont ligt 25 km ten zuiden van Luik (Liége -Wallonië) aan de E25 richting Luxemburg (afslag 45).

 

Grafobjecten  

Naast sculpturen en objecten, ontwerp en vervaardig ik ook grafmonumenten. Hiervoor maak ik gebruik van uiteenlopende materialen en werk ik nauw samen met de familie om een zo passend mogelijk grafmonument te creëren. Grafmonument bestaande uit glas, Cortenstaal en een grote natuursteen. De familie was erg tevreden met het resultaat.  

Grafmonument bestaande uit de sculptuur Totem, een plateau van Franse kalksteen ‘Pierre de Lens’, grove boomschors binnen een omranding van Cortenstaal. De overledene was in het bezit van vele boeken waarin hij zijn naam schreef. Zijn naam c.q. zijn schrijfwijze heb ik overgenomen en verhoogd in de steen aangebracht. Zijn geboorte– en overlijdensdatum zijn verdiept in de steen aangebracht. Zo is zijn grafmonument zéér persoonlijk geworden.

 

 

Expositie aan huis

Tijdens de expositiedagen aan huis en in mijn huisatelier is een actuele mix van sculpturen, objecten, tekeningen en werken van papier te zien en te koop. Deze twee weekenden gelden speciale aanbiedingen.  

Kom geheel vrijblijvend en geniet met een drankje en hapje! 

 

Vr. 8, za. 9 en zo. 10 november

Vr. 15,  za. 16 en zo. 17 november

Van 13.00 – 17.00 uur

Koningin Wilhelminastraat 22 

Tholen

Kijk voor het laatste nieuws over mijn werk, workshops en expositiedata op mijn website en facebookpagina. Ik hoop u te zien tijdens een van de expositiedagen in november! 

Met vriendelijke groet,   

 Jan Kettelerij- beeldend kunstenaar,

website | www.jankettelerij.nl  

e-mail    | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

telefoon | 06 19516926 

www.facebook.com/jankettelerij