Op zaterdag 31 augustus  a.s. is er in Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18, Bergen op Zoom een bijzondere middag van 14.00 tot 18.00 uur. 

Dan is er een muziek- en spelmiddag, waarop u kunt luisteren (en evt. meedoen!) met het Cultikoor uit Tholen, Tyrconnell, een Keltische band, Zang- en muziekcollectief “Passie” en WiBoZ.  

Van Cultikoor kan gezegd worden: Het repertoire bestond aanvankelijk uit alleen culturele liederen van “all over the world“, maar door de jaren heen is de interesse van het koor verschoven naar popsongs. Dat zijn zowel Nederlands- als anderstalige liederen vanaf de jaren 70. 

Tyrconnell is een band van doorgewinterde mannen die heel goed weten hoe de keltische traditie in onze streken goed gepresenteerd wordt. 

“Passie” is een zang- en muziekcollectief dat probeert “over de grenzen te gaan”. Volksmuziek, klassiek, pop, “uit de oude doos” en nog veel meer! 

 

De rode draad van de middag is WiBoZ. Een groep betrokken ouders heeft de handen ineen geslagen voor een nieuw wooninitiatief in de gemeente Bergen op Zoom. Een kleurrijk wooninitiatief. Ouders en verzorgers, zijn lid van de vereniging WiBoZ (Woon initiatief Bergen op Zoom) Zij dragen allemaal de zorg voor hun zoon of dochter met een verstandelijke beperking. De toekomstige bewoners zijn kleurrijk als individu en als groep. WiBoZ heeft zich ten doel gesteld om binnen vijf jaar voor hen een passende woonvoorziening met adequate zorg te realiseren, voor nu en in de toekomst. Zij zorgen o.a. voor het spelgebeuren deze middag. Maar vooral laten zij ons allemaal zien en horen wat hen bezighoudt. U bent van harte welkom! De toegang is uiteraard gratis.