Beatles-geschiedenis in Bergen op Zoom.  The Beatles herleven op vrijdag 18 november in Bergen op Zoom met een optreden van de Beatles-tributeband The Magical History Tour in Café ’t Slik.

Het concert maakt deel uit van een korte tour van de band waarin ook Hoogerheide en Antwerpen worden aangedaan. The Magical History Tour plaatst het Beatles-repertoire in deze tijd. Dat wil zeggen stevig rockende gitaren en drums, zoals ze te zien en te horen zijn in de concerten die Paul McCartney met zijn begeleidingsband heden ten dage geeft. Tegelijkertijd zorgt de harmonieuze samenzang voor het feest der herkenning.

De band speelt Lennon- en McCartney-nummers uit de vroege jaren zestig zoals Please please me en All my loving, grote hits als She loves you en I wanna hold your hand, de rockers I saw her standing there en Can’t by me love en ballads zoals If I fell en George Harrisons Something. Maar ook werk uit latere perioden staat op het  repertoire zoals Getting Better, Get Back en Back in the USSR. In twee uur komen een kleine vijftig Beatles-nummers voorbij die, getuige de concerten die de band tot nu toe gaf in Brabant en Limburg, bijna zonder uitzondering uitnodigen tot meezingen en dansen.

Volgend jaar wil de band de vleugels verder uitslaan in België en staan onder meer minitournees op het programma in De Achterhoek en in Duitsland.

In The Magical History Tour spelen Jan van Riet (zang), Tinus Boer (slaggitaar en zang), Bart van Oort (sologitaar en zang), Han Verbakel (bas en zang) en Jacques Boer (drums).

www.themagicalhistorytour.nl

 

The Magical History Tour speelt op vrijdag 18 november vanaf 22.00 uur in Café ’t Slik, Steenbergsestraat 40, 4611 TG Bergen op Zoom. De entree is gratis.

Voor meer informatie:

Jacques Boer

Telefoon 040 - 251 96 22

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.magicalhistorytour.nl