Zondag 26 mei geeft het nederlandse harp & fagot-duo HarpSoon een exclusief high tea-concert in d’Engelenburgh.

Harpiste Emmiko Groenemeijer en fagotspeler Joeri Deckers laten luisteraars kennismaken met de prachtige klankkleur van een unieke combinatie.

 

Een heerlijk hightea-concert met het sprankelende geluid van harp en fagot. HarpSoon speelt ondermeer werken van Andrès, Piazzolla, Schubert, Pärt en Saint Saëns.

In de pauze wordt een gevarieerde high-tea geserveerd.

 

over de musici

Harpiste Emmiko Groenemeijer begon op haar zevende met harplessen aan de Muziekschool Kennemerland te Haarlem. Een aantal jaar later deed zij succesvol toelating tot de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 2015 behaalde Emmiko haar bachelordiploma en sindsdien is zij zowel uitvoerend als docerend actief als harpiste.  Emmiko volgde masterclasses bij onder anderen Erika Waardenburg, Lavinia Meijer, Isabelle Perrin, Edmar Castaneda, Pävi Severeide en Sandrine Chatron.

 

Fagottist Joeri Deckers rondde in het voorjaar van 2015 zijn bachelor fagot af bij Johan Steinmann in Den Haag. Hij kreeg tijdens zijn opleiding regelmatig lessen van Dorian Cooke en Bram van Sambeek. Ook studeerde hij een half jaar aan het Royal College of Music in Londen. Joeri speelt in verschillende orkesten, waaronder het Zeeuws Orkest. Naast fagot heeft Joeri binnen de muziek een passie voor blaasorkesten en het dirigeren daarvan.

 

reserveren

Het concert in d’Engelenburgh (Molenstraat 24 in Fijnaart) begint om 14.15 uur. De toegang bedraagt € 17,50 inclusief high-tea. Reserveren is noodzakelijk: 06-8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.