Nederlands en Vlaams ondernemersevent in Gent

 

Op woensdag 14 november slaan Zeeland & West-Brabant Business, Voka Oost-Vlaanderen, Eures Scheldemond, UWV, Frame21 Crossborder Office en North Sea Port de handen ineen voor een evenement rondom internationaal ondernemen. Doelstelling is om ondernemers uit Vlaanderen en Nederland samen te brengen om met elkaar te netwerken en de mogelijkheden en kansen te ontdekken van internationaal ondernemen en kansen op het gebied van personeelsbeleid en aannemen van internationaal personeel. Daarnaast biedt het een unieke mogelijkheid om eens een kijkje te nemen in de havens van Gent.

 

Tijdens het evenement worden diverse onderwerpen behandeld gericht op het zakendoen tussen Nederland en België in algemeen, maar ook tussen de grensgebieden Antwerpen, Oost- en West Vlaanderen, Zeeland en Brabant. Voor dit evenement worden zowel Vlaamse als Nederlandse ondernemers uitgenodigd. Het bezoeken van dit evenement en de aansluitende kennissessies is volledig kosteloos.

 

Rondvaart North Sea Port Gent

North Sea Port is het 60-kilometer-lange grensoverschrijdende havengebied van Vlissingen in Nederland tot Gent in België. Voorafgaand aan het evenement bieden wij onze bezoekers, een unieke gelegenheid om een rondvaart te maken door de havens van Gent. Het bezoeken van North Sea Port-Gent is een unieke ervaring. U beleeft de haven van binnenuit en bezoekt plaatsen die u niet kent en waar u normaal zelfs niet kunt of mag komen. Hebt u altijd al eens de haven van binnenuit willen ontdekken? Dan kunt u samen met andere ondernemers het havengebied Gent bezoeken via een rondvaart. Daarnaast zal er ruimschoots de gelegenheid zijn om met elkaar te netwerken.

 

Bijeenkomst Voka Gent

Gedurende de bijeenkomst zijn er tal van mogelijkheden om te netwerken, 1-op-1 gesprekken te voeren en kennissessies te volgen over uiteenlopende thema’s met betrekking tot grensoverschrijdend ondernemen en personeelsbeleid. Gedurende de avond zullen er thema’s worden behandeld over onder andere: Aannemen personeel, Cultuurverschillen, Zakendoen of vestigen in Nederland en Vlaanderen, werken over de grens, Overnemen van internationaal bedrijf en Belangrijke wet- & regelgeving.

Aanmelden

Het aanmelden voor dit evenement is volledig kosteloos (inclusief catering en consumpties) en kan via www.zeelandbusiness.nl/crossbordergent . U kunt zich aanmelden voor het voorprogramma (vanaf 12.30) en het hoofdprogramma (vanaf 15.30), of alleen het hoofdprogramma.