Op 28 oktober ’17 vind wederom in het centrum van Bergen op Zoom de Nacht van het Levenslied plaats.

Tijd dus om de "h'orgaanniessaassie" eens aan de tand te voelen:

 

Is deze Nacht van het Levenslied anders dan andere jaren?

Ja zeker! Dit jaar word er intensiever samen gewerkt met kasteleins en enthousiastelingen die “De Nacht van het Levenslied” een frisse vernieuwing willen geven. Hierdoor komen er nieuwe ideeën en worden deze waar mogelijk in de praktijk gebracht, om de inwoners van Bergen op Zoom een onvergetelijk avond te bezorgen.

 

Wat mag het publiek verwachten?

Dit jaar hebben we weer een dag en avond vol uiteen lopende genres, variërend van zeemansliederen, chansons, levensliederen, smartlappen en vele andere liederen die ieder gezelligheidsdier kan meezingen.

 

Zijn er nieuwe locaties, acts waar je extra trots op bent?

Er is dit jaar door de deelnemers bewust gekozen om de koren per 2 op te laten treden in de cafés. Om eenheidsworsten te voorkomen verschillen de koren onderling van genre en invulling van hun repertoire. Als aanvulling van de diversiteit zijn er in de route, ook band en acts opgenomen. Hierdoor staan we garant voor een avond vol gezelligheid en variatie.

 

Wanneer is deze avond voor jullie een succes?

De avond is al een succes als we naar de verspreiding kijken van het evenement “De Nacht van het Levenslied” op Social Media. De inwoners van Bergen op Zoom zijn er nu al volop mee bezig en dat geeft ons als een succesvol en gerust gevoel. Als het stapgebruis op 28 Oktober de avond in gaat voor een gezellig muziekje, met een bijbehorend drankje is het succes sowieso al behaald. Het gaat er ten slotte om dat we met z’n alle een onvergetelijk gezellige avond/nacht hebben.  

 

Wat verwachten jullie zelf van deze avond?

We verwachten zelf dat we zoals de voorgaande jaren met elkaar een succes volle avond zullen hebben. Daarnaast verwachten dat deze avond door de bezoekers aan dit evenement als posititef ervaren word. Zodat we volgend jaar hopelijk uit kunnen breiden met muzikale activiteiten bij meerdere horeca gelegenheden. 

 

Heb je het hele programma inclusief aanvangstijden en locaties voor me?

De avond begint vanaf 21:00 uur. (Zie poster) Voor meer informatie zie onze facebookpagina www.facebook.com/nachtvanhetlevenslied  of kijk op onze site www.nachtvanhetlevenslied.nl

 

Waarom is de Nacht van het Levenslied zo’n succes in Bergen op Zoom?

De Nacht van het Levenslied is een succes, omdat alle deelnemers al maanden met hun eigen voorbereidingen bezig zijn, waardoor het evenement zichzelf al reguleert.

Daarnaast houden de Bergenaren wel van een feestje. We kijken er dus vol enthousiasme naar uit vele Bergenaren te zullen zien op 28 Oktober.