CKB en Gebouw-T organiseren in de SEGA gitaarweek samen een speciale gitaardag met allerlei clinics door gitaarspecialisten.

Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. De gitaardag is op 17 mei v.a. 15:00 in het CKB, Burg. Stulemeijerlaan 3. Kijk voor meer info over de workshops en presentaties op ckboz.nl 

 

Iedereen is welkom bij deze gitaardag die deel uitmaakt van de SEGA gitaarweek rondom de uitreiking van de SENA GUITAR AWARD aan Jou Bonnamassa (op 21 mei in Gebouw-T). Bij de gitaardag op woensdag 17 mei geven gitaristen/docenten allerlei workshops en presentaties op akoestische en elektrische gitaar. Ook laten gitaarspecialisten zien hoe een gitaar gebouwd of gerepareerd wordt, welke effecten je kunt gebruiken en welke gitaar het beste bij je past. Tussen 15:00 en 21:45 staan er heel wat clinics op het programma. Ze worden verzorgd door Peter van der Tor, Sebas Honing (Conrad Hultermans), Jelle van Tilburg, Harald Heijnen, Sebas Honing, Kees van Eijck, Laurens Zitman en Jeroen Borghouts. Toegang en deelname is gratis, je hoeft je niet van tevoren op te geven, maar kunt gewoon binnenlopen bij het CKB.