3 play offs wedstrijden in geval van ...

De eerste play-off wedstrijd wordt op zondag aanstaande om 16.00 uur gespeeld in Den Bosch. De thuiswedstrijd staat gepland op dinsdag 26 april om 20.00 uur in sportcomplex Boulevard en de ploeg van Wierd Goedee rekent dan natuurlijk op een massale zesde man. Kom het team dus allemaal aanmoedigen, want dat zal nodig zijn. Een eventuele derde wedstrijd wordt op donderdag 28 april om 20.00 uur gespeeld in Den Bosch.

Busreis supporters

De supportersclub Jumping Giants laat waarschijnlijk een bus rijden naar de eerste uitwedstrijd. Liefhebbers die mee willen, moeten de website in de gaten houden, want daarop is alle informatie met betrekking tot kosten en vertrektijden te lezen.

Prijs kaartjes blijft hetzelfde

Supporters, die de thuiswedstrijd dinsdag willen bijwonen, hoeven daarvoor niet extra in de portemonnee te tasten, want de toegangsprijzen blijven hetzelfde als voor gewone wedstrijden. Kaartjes kunnen gereserveerd worden via de website en zijn vanaf een uur voor de wedstrijd af te halen aan de kassa’s van de Boulevard.

Dubbeltjesclub weer actief

Ook tijdens de nieuwe play-offserie is de dubbeltjesclub weer actief. In het verleden konden van de opbrengst onder meer de schitterende Brabantvlaggen, Giants T-shirts en het pak van Dunky mede worden bekostigd. Voor een dubbeltje per punt, dat de Giants tijdens deze wedstrijdenserie gaan scoren, bent u al lid van de dubbeltjesclub.
Buiten alle roem komt uw (bedrijfs)naam op een speciale poster, wordt het vermeld in de media en zijn er een aantal extra’s voor de leden. Wat? Daar komt u snel genoeg achter als u lid bent. Stuur een mail even naar het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u bent binnen een paar seconde lid van de dubbeltjesclub!