Alweer de 37e keer – Wie van gezelligheid houdt moet absoluut deze ouderwetse volksjaarmarkt bezoeken. Woensdrecht laat hier mee zien hoe een kleine gemeente groots kan zijn.

 

 

Vaste onderdelen als de Sterkste Man verkiezing en het wielrennen zijn natuurlijk aanwezig. Daarnaast telt de jaarmarkt zelf maar liefst ruim 100 kramen. Volop muziek en natuurlijk overal het heerlijke drankje en wat voor de inwendige mens. Kroegen als Steffie’s en ’t Hoefijzer zullen vanzelfsprekend wel weer de trekkers zijn van veel volk al was het alleen maar om de aanwezige live muziek. Het is altijd weer leuk om te zien hoe iedereen van het dorp wel mee kan doen en ook inderdaad doet.

 

Vrijdag:

·         De jaarmarkt wordt om 16.30 uur officieel geopend door de wethouder, die tevens om 17.00 uur het startschot voor de ID renners zal geven.

·         Kermis vanaf 16.00 uur

·         Van 16.00 uur tot 21.00 uur, vanaf hoek pleintje, Dorpsstraat een wielerwedstrijd van ID-renners en een dikke banden race voor de jeugd.

Zaterdag:

·         Een naar verwachting nog grotere Vrijmarkt dan vorig jaar, deze is gepland vanaf de Tuinstraat tot Non Plus Ultra vanaf 09.00 uur.

Zondag :

·         De traditionele nog groter opgezette Jaarmarkt met meer dan 100 kramen

·         De Rijzendeweg Challenge over de Rijzendeweg – Stompe Torenlaan – Dorpsstraat

 

·         De Kindermarkt vind plaats op de oprit naar de campingboerderij Beijaartshoeve.