Op zaterdag 14 maart staat Gebouw-T in het teken van lange haren en harde gitaren. In samenwerking met White Room Reviews verwelkomt Gebouw-T diverse soorten luid geweld. Diablo BLVD, de trotse vaandeldragers van de Belgische groove metal, en Vanderbuyst, de enige echte Nederlandse hardrocksensatie van internationale allure, zullen deze avond een spetterende show geven.

 

Maar dat is nog lang niet alles. Verdeeld over twee podia in Gebouw-T worden veel genres aangedaan. De rock van Deep Purple en Rainbow zal op een magistrale manier tot leven worden gewekt door Purple Rainbow, terwijl het jonge, getalenteerde Shoot The Messenger laat horen dat punkrock in 2015 ook een mooie toekomst heeft.


De liefhebbers van de thrash en black metal kunnen hun hart verwarmen bij Onheil. Gewapend met hun nieuwe album Storm Is Coming zal het vijftal in Gebouw-T ook het hellevuur laten losbarsten. Mourn is daarentegen een nieuwe naam. De band herbergt (ex-)leden van onder andere Textures, Cynic en Exivious. De metal herbergt een groove die sinds Pantera nog maar zelden is gehoord.

 

Voor de eerst vijfentwintig e bezoekers heeft White Room Reviews in samenwerking met onder andere Large Popmerchandising en vele platenmaatschappijen een goed gevulde goodie-bag klaar staan. Elke 25e bezoeker daarna zal ook een presentje krijgen. T-Monium zal Gebouw-T in vuur en vlam zetten.

 

Gebouw-T opent haar deuren op zaterdag 14 maart om 19.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €15 in de voorverkoop (excl. Servicekosten) via www.gebouw-t.nl, de VVV of de Waterput.