De voorronde van deze zoektocht naar muzikaal talent wordt op vrijdag 10 oktober in ’t Slik aan de Steenbergsestraat gehouden. Vanaf 21:00 uur kunnen we terecht voor een traktatie van bands als Chick’nShit, Code-5, RubystaR, Dubbel D en The Booze Band. Dat belooft het nodige vuurwerk en spektakel want alle deelnemende bands willen een ronde verder komen.

Maar liefst 5 regio’s in Nederland en België doen mee aan deze zoektocht naar de ultieme coverband. Het is een interessante zoektocht die ook de deelnemende bands doet groeien in kwaliteit en beleving. Die bands die de 1e prijs van de vakjury krijgen en de meeste stemmen van het publiek plaatsen zich direct voor de volgende ronde. Voor de andere bands is het hopen dat ze één van de te vergeven wildcards krijgen om toch nog een stap verder te komen.

Marijn en Marijke beloven het nodige vuurwerk:”Maar dat moet je zelf maar komen zien, beluisteren en beleven.” De entree voor deze avond is slechts 5 euro. Je krijgt er een hele avond plezier, spektakel, muziek en nog veel meer voor terug tot in de late uurtjes.