De jaren vliegen voorbij en de muziek van nu is toch een stuk anders dan 25 jaren geleden. Klanken uit de tachtigerjaren worden steeds minder gedraaid – een gemis voor vele liefhebbers. Gebouw-T vindt dit jammer en organiseert daarom het feest ‘80’s verantwoord’ op 11 oktober om de bezoekers mee te nemen op een reis terug naar de tachtigerjaren!

 

‘80’s Verantwoord’  is een muziek event met veel meer dan “alleen maar” muziek. In combinatie met korrelige videoclips, oude films, tv-series en foute commercials – allemaal uit de tachtigerjaren – beleeft de bezoeker de 80’s op een grappige en levendige manier. Daarnaast krijgen de bezoekers de mogelijkheid om “Old school” spelletjes zoals Pacman & Space invaders op de Retrogames te spelen en karaoke liedjes – natuurlijk in de beroemde 80’s-Stijl -  te zingen bij de karaoke zuil.

 

Deze unieke ervaring herbeleeft jeugdsentimenten op een hele bijzondere manier, waardoor men met een brede glimlach naar huis gaat en George Michael’s “Wake me up before you go-go” en Madonna’s “Material Girl” wekenlang niet uit het hoofd krijgt.

 

Op zaterdag 11 oktober om 21.00 opent Gebouw-T haar deuren om 80’s-liefhebbers te verwelkomen en samen met hen de 80’s te herbeleven. Tickets kosten € 9 (excl. Servicekosten) in de voorverkoop en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.