Gezellig buurten bij de Pauwer woonvorm! - Dit jaar vallen de landelijke burendagen, georganiseerd door het Oranjefonds, op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 september.  Voor de Pauwer woonvorm in Bergen op Zoom en haar bijzondere cliënten is dat reden voor een open dag en gezellig pleinfeest.

 

Leuk

Cliënten, medewerkers en vrijwilligers van de woonvorm staan klaar met een heel programma van allerlei creatieve en ontspannende activiteiten voor klein en groot. Er is een Rad van Fortuin waar u leuke prijzen kunt winnen, een kraam met poffertjes voor een lekker oud-hollands hapje tussendoor en hamburgers voor de serieuze trek. Bakkerij Groffen heeft hiervoor heerlijke broodjes ter beschikking gesteld.

De dag wordt muzikaal opgeluisterd door het eigen Pauwer Orkest en een optreden van de Crabtown Three, dat trio hyper-enthousiaste muzikanten dat in Krabbegat natuurlijk geen verdere introductie behoeft. Oudoe, dat wordt meezingen. Uit volle borst!

 

Serieus kennismaken

Altijd al nieuwsgierig, naar hoe mensen met een ernstige handicap leven?

U bent welkom op de rondleidingen om achter de deuren van de woonvorm te zien, hoe deze mensen iedere dag hun enorme uitdagingen oppakken, telkens weer hun beperkingen overwinnen en het dagelijks leven voortdurend een zinvolle invulling geven.

 

Tot ziens

Nationale burendag belooft wel wat meer te worden dan een gezellig familie-uitje voor een verloren middag. Kom maar eens meemaken wat, en vooral ook wie, er in uw buurt leeft. U bent 27 sept. van 11.00 to 16.00 uur van harte welkom aan de van Houtenstraat 2/Talmastraat in Bergen op Zoom.

 

Noot voor de redactie:

Voor inlichtingen kunt U contact opnemen met mevr. Wilma Goossen, 06-33185875 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.