De Zonnebloem heeft vele landelijk veranderingen ondergaan. Maar haar doelstellingen zijn en blijven het zelfde, ze zijn zelfs uitgebreid. Daarom heeft de afdeling Halsteren best wel behoefte aan nieuwe vrijwilligers om alle gasten individueel te blijven bedienen. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als vrijwilliger zal  u zelf er ook veel plezier aan kan beleven. Vraag het gerust aan de vrijwilligers die tijdens het jaarlijkse Zonnebloem weekendverkoop in het Woonzorgcentrum St. Elisabeth gelegen aan de gasthuisstraat te Halsteren aanwezig zullen zijn.

 

De jaarlijkse weekendverkoop van “De Zonnebloem” Halsteren zal in het weekend  van 24  t/m 26  oktober aanstaande plaatsvinden. Er worden zelfgemaakte creaties tentoongesteld en te koop aangeboden, die zijn gemaakt door de gasten en vrijwilligers van

“De Zonnebloem” handwerkclub welke iedere dinsdagmiddag bijeen komen in het Woonzorgcentrum St. Elisabeth. Tijdens het verkoopweekend zal er een loterij plaats vinden met prachtige prijzen die tijdens het verkoopweekend te bewonderen zijn.

Het positieve financiële gewin van de verkoop en Quilt-loterij zal  volledig worden aangewend om de bestaande en nieuwe activiteiten te bekostigen van “De Zonnebloem” Halsteren.

Loten voor de Quiltdeken  kunt u kopen alleen kopen tijdens openingstijden  van de “Zonnebloem”   weekendverkoop te weten:

Vrijdag 24 oktober van 18,00 uur t/m 20,00 uur, zaterdag van 10,00 uur t/m 17,30 uur en zondag van 11,00 uur t/m 17,00 uur De winnaar(s) van de Quilt zullen zondag 26 oktober 2014 bekend worden gemaakt,

Iedereen is welkom en de koffie staat voor u klaar [tegen een kleine vergoeding], dus wat let u om eens gezellig met partner, familie of met vrienden deze activiteit van De Zonnebloem te bezoeken.

Het bestuur “De Zonnebloem” afdeling Halsteren