Ontwikkelaar ERA Contour houdt op 17 en 18 september de tweede woonworkshop voor De Nieuwe Kaai. De Nieuwe Kaai is één van de nieuwe buurten van Nieuwe Vesting. Deze sfeervolle nieuwbouwwijk is onderdeel van het plan ScheldeVesting. De workshop van 17 september zit inmiddels vol, maar belangstellenden kunnen zich nog aanmelden voor de workshop op 18 september.

In mei 2014 heeft de eerste woonworkshop voor De Nieuwe Kaai plaatsgevonden. Bezoekers kregen daar informatie over de opzet van de wijk en mochten alvast meedenken over de uitstraling van de woningen. Tijdens de tweede woonworkshopronde op 17 en 18 september komt de binnenkant van de woningen aan bod. Deelnemers gaan samen met interieurarchitecten aan de slag om een plattegrond te ontwerpen van hun droomwoning.

 

Meld je aan!

Zowel op 17 als op 18 september wordt er een ontwerpsessie gehouden van 19.30 tot 21.30 uur. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden via de website www.denieuwekaai.nl. Op het inschrijfformulier kan ook aangegeven worden welke prijsklasse de voorkeur heeft.


Vrijblijvend

Deelname aan deze workshop is geheel vrijblijvend. Deelnemers zitten nergens aan vast. Wel geldt dat deelnemers voorrang krijgen bij een eventuele inschrijving voor een woning.