Earth, Wind & Fire Experience, Fish, Gare Du Nord en meer voor Bergs Poppodium

Na een zomerstop van ongeveer twee maanden, begint vanaf vrijdag 29 augustus het reguliere seizoen weer in Gebouw-T. Het podium ontvangt gelijk een internationale topper in haar zaal: het Amerikaanse Earth, Wind & Fire Experience. Op vrijdag 4 september staat de 13-koppige band met originele Earth, Wind & Fire songwriter Al McKay op het podium.

Earth, Wind & Fire is niet de enige internationale act die op het programma staat. Voormalig Marillion frontman FISH doet op dinsdag 7 oktober Bergen op Zoom aan. Fish is geen onbekende in de progrock wereld. In 1988 is de zanger solo gegaan, en nog steeds speelt de Schotse zanger een grote rol van betekenis. Drie dagen later, op 10 oktober, staat reggaelegende Lee ‘Scratch’ Perry in Gebouw-T. Lee Perry heeft samengewerkt met alle reggaegrootheden ter wereld, waaronder Bob Marley.

Uiteraard staat er ook Nederlands talent op het programma, zoals multitalent Jett Rebel. Deze zanger heeft menig zomerfestival op zijn kop gezet en is inmiddels niet meer uit het Nederlandse muzieklandschap weg te denken. Jett Rebel is op 14 november in Gebouw-T te zien. Ook de tweeling Tangarine, die afgelopen seizoen als huisband bij De Wereld Draait Door te zien waren, staan komend seizoen met band in Bergen op Zoom. Het programma wordt verder compleet gemaakt met optredens van onder andere Gare Du Nord, Hallo Venray, Navarone en Di-Rect.

Het complete programma is te vinden op www.gebouw-t.nl. Via deze site kunnen ook tickets besteld worden. Tickets zijn tevens verkrijgbaar via VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom), De Waterput (Bosstraat 36. Bergen op Zoom) en gedeeltelijk via www.ticketmaster.com.