Leerlingen dansschool steken handen uit de mouwen

Niet alleen tijdens het dansseizoen zijn leerlingen van dansschool Boogie Down actief. Ze verrasten in de vakantie hun dansdocente Ivana Suijkerbuijk met hulp tijdens de verbouwing van Trefpunt Halsteren. Mouwen werden opgestroopt, kwasten in de verf gedoopt en mooi dat het wordt!

 

Streetdance Trefpunt heet vanaf het nieuwe dansseizoen Boogie Down Halsteren. Na de schoolvakanties starten de leerlingen met hun hiphop-trainingen in een splinternieuwe zaal. Mila van der Heijden: “Dansen bij Boogie Down is super en omdat we toch vakantie hebben, leek het ons leuk om te komen helpen. Dan gaat het extra snel.”

 

Wie de metamorfose wil volgen kan kijken op Facebook (Boogie Down Halsteren). De nieuwe lestijden van zowel Boogie Down Halsteren als Boogie Down Bergen op Zoom zijn te vinden op www.boogiedownboz.nl.

 

Voordat het nieuwe lesseizoen begint staat er nog een belangrijke wedstrijd voor de deur. Vijfentwintig leerlingen van Boogie Down reizen in het weekend van 23 augustus af naar het WK in Glasgow.  Duimen dus voor de Boogies!