Ooit is het gedicht gepubliceerd in 'Kriebels & Krabbels; Vastenavendpoëzie deur prominente' en het werd uitgegeven door Dweilband 'Wa za't worre'. Mart Franken stelt echter:"Het gedicht overstijgt de Vastenavendtijd."

Een citaat van het gedicht van Wim van Vliet is nu te bewonderen op het Van Vlietplein, tegenover het huis van Wim en pal naast het huis van de kunstenaar zelf. Natuurlijk wil ik weten wat Mart Franken bewogen heeft om dit gedicht op de gevel te vereeuwigen? "Luister Sonn, er zijn voor mij twee redenen. Ten eerste was Wim van Vliet natuurlijk gewoon een heel mooi mens. Ten tweede heeft dit gedicht nooit de aandacht gekregen die het verdiende. Direct toen het uitkwam vond ik dit zo mooi, en met zoveel diepgang. Je leest wel meer gedichten in de stad, maar dit is geweldig geschreven. Het is mooi om hem op deze manier te herinneren." Voordat hij tot zijn plannen kwam wilde hij natuurlijk wel de toestemming hebben van de weduwe van Wim. Ook ik wil haar goedkeuring voor deze publiciteit hebben dus bel maar even bij haar aan. Een frisse kwieke dame van welhaast 80 opent de deur en even later staan we gemoedelijk te keuvelen ondanks dat pas gearriveerde visite op haar wacht. Ze vindt het initiatief van Mart eigenlijk hartstikke leuk en geeft dan ook alle goedkeuring. Wim van Vliet is gekend in vele rollen en hoedanigheden maar het aura van De Grootste Boer zal altijd om zijn naam heen hangen. Het was een aimabel man die vele harten geraakt heeft. Het gedicht dat Mart op de muur heeft vastgelegd kwam niet uit het niets. "De gevoelige kant van Wim van Vliet uitte zich vooral in zijn liedjes en gedichtjes. En hij deed dat op zo'n manier dat het geen smartlap was, maar gewoon een erg fijnzinnig liedje." Merkte Koert Damveld op toen Wim net overleden was. Wim van Vliet is een man die veel sporen achtergelaten heeft. Iedereen kende de zaak van Vliet, kende de man die een extra dimensie gaf aan het karakter van De Grootste Boer, of de rol voor de stichting Paraplu voor opvang van daklozen. Maar vooral kun je zeggen dat Wim een 'mensen mens' was die met zijn persoonlijkheid veel mensen geraakt heeft. En dat wordt perfect verwoord in het citaat dat Mart opgetekend heeft op de muur van het Van Vlietplein.

De kunstenaar Mart Franken heeft het gedicht van Wim van Vliet vastgelegd in beeld. Naast hem Lien van Vliet, de vrouw van de inmiddels overleden Wim van Vliet