Op ‘t Markiezenhof - Al van verre hoorde ik het geroezemoes.

Je kent het wel, dat gevoel dat je midden in de gezelligheid terecht komt en dat klopte vandaag ook wel. Elke zondagochtend in augustus organiseert Spek + Boter namelijk een Moestuin Markt. Deelnemers zijn zoal stadse moestuiniers, wildplukkers, vensterbanktelers en dakboeren, volgens de organisatie. 


Het is dit jaar al weer de tweede editie dat dit georganiseerd wordt en heel wat mensen weten het inmiddels te vinden.  De deelnemers wisselen onderling allerlei tips uit, maar ook de bezoekers laten zich maar wat graag bijpraten over het kweken van groente en fruit of het inmaken in potjes van allerlei drankjes en jams die heerlijk ruiken. 

Deze Moestuin Markt is natuurlijk ook DE plaats om van alles en nog wat te proeven. Je ziet dan ook mensen genieten van de crackertjes met jam of de glaasjes drank. Het zijn ook vaak hele gezinnen die hier op af komen. Het is leuk om je zondagochtend al vroeg te beginnen met zo’n diversiteit aan producten waar je lekker op je gemak kunt genieten. Het is zo een aangename zondagochtend.